Info-ochtend en inschrijven op onze school

Van harte welkom op onze school. Wij maken graag kennis met u en uw kind. Meer weten over onze school?
Vul uw gegevens in en directeur Jefta Alberts neemt contact met u op:

Aanvragen informatie

Natuurlijk kunt u ook zelf bellen met Jefta op telefoonnummer 030 - 244 02 52 of e-mailen naar [email protected]

Voordat u uw kind aanmeldt willen we graag dat ouders/verzorgers eerst een info-ochtend bezoeken.
De school organiseert deze op woensdagochtend van 9:00-10:00 uur en je kunt je aanmelden door op 1 van de volgende data te klikken:

Graag van tevoren aanmelden door te klikken op betreffende datum en opgaveformulier in te vullen.

Aanmelden van kinderen geboren na 1 oktober 2018

De aanmelding voor een basisschool in Utrecht verloopt voor kinderen geboren na 1 oktober 2018 op een centrale manier. Meer informatie hierover vindt u via de website: naardebasisschool.utrecht.nl

Ouders kunnen voor hun kind elke school in Utrecht kiezen. De beschikbare plaatsen worden op dezelfde manier verdeeld. Zo hebben alle kinderen in Utrecht evenveel kans om op een school naar keuze te komen. Ouders weten snel op welke school er plaats is. Scholen weten op tijd welk kind er bij hen naar school komt.
Als meer kinderen zich aanmelden dan er plaatsen zijn op onze school, dan plaatsen we eerst de kinderen die voorrang hebben. De regels voor voorrang vindt u op de website naardebasisschool.utrecht.nl

Is uw kind ingeschreven? Dan nemen de leerkrachten van groep 1-2 ongeveer een maand voordat uw kind vier jaar wordt contact met u op om wenafspraken te maken. Ieder kind heeft ongeveer 5 wenmomenten op school, meestal in de twee weken voordat uw kind naar school gaat.

Tot ziens op basisschool De Piramide.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?