Talentenontwikkeling

Sinds een aantal jaren organiseren we de Talentenontwikkeling op school met veel succes.

De kinderen van groep 3 t/m 8 kunnen zich inschrijven voor een leuke cursus die na de schooldag wordt gegeven. Vaak is er voor elke groep 2 keer per jaar een mogelijkheid. Voor de groepen 1 en 2 zijn er lessen onder schooltijd.

We vinden het belangrijk dat kinderen hun talenten ontwikkelen op allerlei gebieden. Tijdens de lessen op school ligt het accent naast de creatieve vakken vooral op het leren van rekenen, taal, lezen enz. Daarom is het zo fijn dat we op een ander moment de kinderen iets heel anders kunnen aanbieden. De cursussen worden gegeven door ervaren vakmensen.

Een greep van wat we in het verleden tot nu toe hebben aangeboden:

Op het gebied van bewegen:

• Drumtastic
  • Monkey Moves
  • Capoeira
  • Dans

Op het gebied van koken:

• Cupcakes maken
  • Kookcursus

Op het gebied van beeldende kunst:

• Striptekenen
  • Fotografie met schilderen/tekenen

Op het gebied van muziek:

• Zingen
  • Cursus percussie
  • Rap maken

Op het gebied van toneel:

• Verhaal bedenken en spelen

Ook dit schooljaar zullen er weer verschillende cursussen worden aangeboden.We hopen dat we de kinderen enthousiast kunnen maken om zich in te schrijven. Houd de brieven van talentontwikkeling goed in de gaten.