Taart voor de Piramide!

Begin november waren we op het bestuurskantoor om ons halfjaarlijkse kwaliteitsgesprek te voeren. In dit gesprek wordt er gekeken naar de onderwijsresultaten van de school ten opzichte van andere meetmomenten en ten opzichte van andere scholen.
En wat blijkt? We doen het ontzettend goed. De leerlingen van de Piramide zijn ondanks de coronaperiode flink gegroeid. De onderwijsspecialisten van de stichting vonden dit zelfs opvallend en zeiden: "we zijn echt benieuwd wat jullie nu doen om dit voor elkaar te krijgen!?". Da's toch ook wel eens mooi. Niet onderzoeken wat er mis gaat, maar onderzoeken wat er goed gaat.
Uiteraard hebben we aandacht voor diegene die ondanks dit positieve bericht wel achterstand hebben opgelopen. Zij zijn in beeld en krijgen extra begeleiding in kleine groepjes.

Maar goed, alle reden om tijdens de personeelsvergadering een lekker taartje weg te snoepen! En die hebben we ook namens de ouders gegeten, want laten we wel wezen, de ouders hebben hierin ook een enorm steentje bijgedragen. Dank!

11 november 2021
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?