Kinderboekenweek

Wij hadden onze start van de Kinderboekenweek al op dinsdag 5 oktober, want we willen het liefst zo lang mogelijk met de Kinderboekenweek bezig zijn.
De kinderen van groep 1, 2, 3 en 4 waren verkleed. Sommige kinderen willen brandweerman worden of bij de politie. Er was een aanstaande paleontoloog aanwezig en heel veel meisjes die voorlopig nog gewoon prinses willen worden later.
De Kinderboekenweek staat natuurlijk in het teken van heel veel lezen. Verhalen lang of kort, spannend of juist heel grappig, informatieve boeken (100 gekke beroepen die echt bestaan) moppenboeken, strips en graphic novels. Alles mag, maar ga lezen!
En in onze vernieuwde schoolbibliotheek is genoeg te vinden. Maar er kunnen natuurlijk altijd meer boeken bij, daarom kunnen ouders voor ons sparen bij de Utrechtse Kinderboekwinkel. Als u bij de kassa aangeeft dat u voor De Piramide spaart gaat 10% van het aankoopbedrag op 'ons' account. Deze actie is het hele jaar door geldig en mede daardoor kunnen we regelmatig onze collectie aanvullen met nieuwe, leuke boeken.

26 oktober 2021
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?