Welkom

Wij zijn een groep van 15 kinderen. Er zitten 8 jongens en 7 meisjes in de klas.

Juf Anouk is de hele week in de klas.

In groep 3 leren we lezen, rekenen en schrijven, maar gelukkig mogen we ook nog af en toe in de hoeken spelen.

We gebruiken de volgende methodes:

Lezen: Veilig leren lezen Kim-versie

Rekenen: Wizwijs

Schrijven: Pennestreken versie 2

Godsdienst: Trefwoord

Sociale emotionele ontwikking: Vreedzame school

Muziek: 123 Zing

  • Blog:

Woensdag 1 januari

Gelukkig nieuwjaar!

Woensdag 18 december

Om 17.30u kwamen alle kinderen binnen voor het kerstdiner. In de klas stond een grote tafel met allemaal lekkere gerechten. Er zijn o.a. pannenkoeken, pizza's, spiesjes en taart gemaakt. Na het eten konden we buiten genieten van het koor. Morgen nog 1 dagje en daarna hebben we 2 weken kerstvakantie!

Woensdag 27 november

Sinterklaas is alweer ruim een week in Nederland. Ook groep 3 mocht zijn schoen zetten. Het was vanmorgen wel even schrikken toen de kinderen binnenkwamen. De rommelpiet was langsgeweest en het was een chaos in de klas. Toen de kinderen hun cadeau zagen, kwamen ze erachter dat ook foppiet op bezoek was geweest. Gelukkig hadden de pieten wel een brief achtergelaten in de schoen van de juf. Eerst moesten de kinderen de klas opruimen en daarna kregen de kinderen iets lekkers. Gelukkig kwam alles goed en de klas was ook weer netjes :D

Vrijdag 18 oktober

Vandaag stond er een uitje naar het Spoorwegmuseum op het programma. Met de stadsbus zijn we naar het museum gereden. Eerst mochten we naar de 'Wachtkamer' en kregen we uitleg over alles wat bij het museum hoort. Daarna hebben we in groepjes een speurtocht gedaan.Tot slot mochten de waaghalzen een ritje maken in de achtbaan. Nu gaan we genieten van de herfstvakantie!

Woensdag 18 september:

We zitten alweer ruim 2 weken in groep 3. Vandaag was het tijd om de letter p te leren. We kijken altijd een filmpje van zoem de bij. Zo horen, zien en voelen we de nieuwe letter.

Vrijdag 6 september

De eerste week in groep 3 is omgevlogen. We hebben deze week de letter i en de letter k geleerd. Vandaag hebben we bijen geknutseld. Zo laten we zien dat we samen 1 groep zijn.

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?