Renovatie schoolgebouw

Op 6 februari is op het Bisschopsplein het bouwbord onthuld. Dit is tevens een symbolische start en een mijlpaal dat hier de renovatie van ons schoolgebouw wordt uitgevoerd.

Momenteel wordt ons prachtige jaren '30 schoolgebouw grondig gerenoveerd. Onlangs, 11 december 2018, heeft de school een informatieavond georganiseerd voor de ouders/verzorgers. Niet iedereen kon toen aanwezig zijn. Daarom willen we graag de presentatie van de architect op onze website beschikbaar stellen. Hieronder kunt u de presentatie downloaden.

Via onze website houden we u uiteraard graag op de hoogte van de ontwikkelingen en praktische zaken met betrekking tot de verbouw- en verhuisplannen. Een en ander kunt u nalezen in het bouwnieuws, die regelmatig zal verschijnen. Hierin staat ook een indicatie van de tijdsplanning. Met de verhuizing en renovatie in het verschiet breekt er voor leerlingen, leerkrachten èn ouders een drukke, enerverende maar ook boeiende tijd aan.

Het adres van de tijdelijke locatie is: Mariëndaalstraat 25, 3551 XH in Ondiep.

Ouders van leerlingen worden per email op de hoogte gehouden van de vorderingen door de Bouwnieuws. Hieronder kunt u de eerdere nieuwsbrieven downloaden.

Mocht u vragen hebben over de tijdelijke schoollocatie of de renovaite neem dan contact op met Lotte Brente ([email protected]).

25 mei 2017

Bijlagen

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?